Translate

2013. július 30., kedd

Szereplők

Julie Horan 16 éves, Budapesten él, apukájával, anyukája rákban elhunyt. Szenvedélye a vitorlázás. Budapesten egy külön külföldieknek kialakított iskolába jár, legjobb barátnőjével, akivel együtt Floridából érkeztek. Nagy szájú, mindig kiáll önmagáért és a barátaiért, két lábbal a földön álló lány. Többször (4x) nyert már Kék Pántlikát és 3x bent volt Eszti Kék Szalag győztes csapatában, továbbá 4x bent volt Eszti Fehér Szalag győztes csapatában és egyszer a Piros Szalag győzelemben is segédkezett.
Evelyn Dooble 16 éves Budapesten él, Julie legjobb barátnője, osztálytársa. Szenvedélye az úszás. Szörnyen kedves, mindig mindenkit megpróbál megnevetettni. OB úszó, rengeteget dolgozik érte, többek között ott volt már az úszó ifi EB-n is.
Góth Tícia 17 éves Szolnokon él,a barátai csak "Tintin"-nek hívják. Imád vitorlázni, Julie egyik legjobb vitorlás barátnője. Csendes de, ahogy baráti körbe van, vagy meg kell védnie valakit kinyílik a szája. 1x nyert Kék Pántlikát Julieval, és kisebb amatőr versenyekre is jár.







Erdélyi Noémi 15 éves, Pakson él, mindenki csak Noncsinak hívja, vagy No-nak. Tintin és Julie legjobb vitorlás barátnője. Mindig boldog, de ha depibe esik nem könnyű összekaparni, az utálókkal szörnyen lekezelő. 3x nyert Kék Pántlikát Julival és 1x bent volt Eszti Kék Szalag győztes csapatában is.
  


Justin Bieber 19 éves Budapesten él. Ugyan abban az iskolában végzett, ahol Juliék fognak. Mindene a vitorlázás, bár remek hangja van, de titkolja. A pénztől kissé elszállt az agya, mindig mindenki őt, akarja... Az ő felfogása szerint, bár nem igen akadt aki nemet mondott neki, eddig... 3x nyert Kék Szalagot egy verseny csapattal, 1x bent volt Eszti Piros Szalag győztes csapatában.

Alfredo Flores 19 éves Budapesten él. Justin legjobb barátja, régi osztálytársa. Imád vitorlázni, főleg ha Justinnal ketten mehetnek ki. Justinnal együtt azt hiszi magáról, hogy mindenki oda van érte, aki nem annak meg nincs ízlése. 3x bent volt Eszti Fehér Szalag győztes csapatában, Kék Szalagon is részt vett már.
Hemderson Eszter 26 éves Balatonfüreden él. Vitorlás oktatóként dolgozik, ő Tintinék és Justinék edzője is, emelett rendszeren versenyez, több siker is van már a háta mögött, EB bajnok, 6x Kék Szalag győztes, 3x Piros Szalag győztes, 9x Fehér Szalag győztes és már az Olimpián is ott volt, szóval ilyen fiatalon is nagy múlt van a háta mögött, 20 éve vitorlázik. Szókimondó, nagyon jófej edző, de amelett szigorú is. Juliet szereti a legjobban tanítványai közül, de Tintinékkal nagyon jóba van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése